JMO’DA 12. DÖNEM TİS İMZALANDI!

21 Eylül 2020, Pazartesi 984 Kişi

Sendikamız ile TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası arasında Ağustos 2020 tarihinden bu yana sürdürülen toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı.

20.10.2020 tarihinde düzenlenen imza törenine Sendikamız adına, Genel Sekreter Celal Uyar, Ankara Şube Sekreteri Sabit Akkuş ve İşyeri Sendika Temsilcimiz İlhan Esim katılırken, TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası adına ise, Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Alan, Yazman Üye Buket Yararbaş Ecemiş, Sayman Üye D. Malik Bakır ile Oda Genel Sekreteri Deniz Işık Gündüz katıldılar.

Jeoloji Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Alan, 2000’li yılların başından beri Odada örgütlü olan Sosyal-İş Sendikası’nın, emeğin haklarının korunması ve geliştirilmesi konusunda yürüttüğü mücadeleyi takdirle karşıladığını ifade ederek, 12.’si yürütülen toplu iş sözleşmesinin içinden geçilen ekonomik, toplumsal, siyasal süreçler ile Covid-19 pandemisinin çalışma hayatında meydana getirdiği olumsuzluklar da dikkate alındığında, bağıtlanmasının önemli olduğunu vurgulayarak, Sendikamızın gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.

Sendikamız Genel Sekreteri Celal Uyar ise, Jeoloji Mühendisleri Odası ile bugüne kadar üyelerimizin iş yeri çalışma koşullarından kaynaklı bir şikayetlerinin bulunmadığını ve olası sorunların çözümü konusunda da Oda Yönetim Kurulunun gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür ederek, toplu iş sözleşmesinin anlaşma ile sonuçlanması nedeniyle de memnuniyetini belirtti.

01.09.2020 – 31.08.2022 tarihleri arasında yürürlükte olacak toplu iş sözleşmemizin üyelerimize ve sendikamıza hayırlı olmasını dileriz.