İSKOOP İŞYERİ SENDİKA TEMSİLCİLERİ EĞİTİMİ TAMAMLANDI!

01 Kasım 2021, Pazartesi 249 Kişi

İSKOOP İŞYERİ SENDİKA TEMSİLCİLERİ EĞİTİMİ TAMAMLANDI!

İSKOOP İşyeri Sendika Temsilcileri Eğitimi, 26-28 Ekim 2021 tarihlerinde Birleşik Metal-İş Sendikası Sapanca/Sardunya Eğitim ve Dinlenme Tesislerinde gerçekleşti.

Eğitime Sendikamız Genel Başkanı Celal Uyar, Genel Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Çivi, Toplu İş Sözleşme Daire Başkanı A. Turgut Aybulut, Ankara Şube Başkanı Aydın Kaplan, Şube Sekreteri Salih Yılmaz, İstanbul Şube Başkanı İlhan Ağırbaş, Şube Sekreteri Emin Çırakoğlu, Şube Saymanı Mehmet Yoleri, İzmir Şube Sekreteri Gökhan Mangal, İskoop İşyeri Sendika Temsilcilerimiz ve İstanbul Üniversitesi E. Öğretim Üyesi, Dr. Savaş Karabulut katıldılar.

Eğitimin açılış konuşmasını yapan Genel Başkan Celal Uyar; temsilci arkadaşlarımıza 3 gün sürecek eğitim de başarılar dileyerek, bu eğitimlerin çalışma yaşamında olan etkisine dikkat çekti.

İstanbul Üniversitesi E. Öğretim Üyesi Dr. Savaş Karabulut, “Sendikal Örgütlenme, Türkiye’de İşçi Sınıfının Ekonomik Gerçekleri, Kanunlarda İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği, Toplu İş Sözleşmesi, Anayasal Bir Hak Grev” konu başlıklı eğitim ele aldı.

Sendikamız Toplu İş Sözleşme Daire Başkanı A. Turgut Aybulut, Ankara Şube Başkanı Aydın Kaplan, İstanbul Şube Başkanı İlhan Ağırbaş ve temsilcilerimizin soru ve cevapları ile 3 günlük eğitim son buldu.