CONECTYS'İ UYARIYORUZ!

08 Şubat 2024, Perşembe 270 Kişi

CONECTYS'İ UYARIYORUZ!

Ağır çalışma koşulları ile hak ihlallerinin yaşandığı Connectys’ de, yıllardır süren baskı, usulsüzlük ve haksız işten çıkarmalar şirkete yetmemiş olacak ki emek düşmanı uygulamalara bir yenisi daha eklenmek isteniyor.

Conectys’in, halihazırda deprem bölgesinde yaşayan ve evden çalışan depremzede işçilerden İstanbul’a taşınmalarını talep ederek ofisten çalışmaya zorlama kararı aldığını öğrenmiş bulunuyoruz. Depremin birinci yılında, henüz yaralar sarılamamışken bu kararın alınması, şirketin emek düşmanı politikalarının ne kadar pervasızlaşabileceğinin kanıtı niteliğindedir.
İşçilere verdiği üç kuruş ücretle İstanbul’ da yaşanamayacağını bilen Conectys, depremzede işçileri seçeneksiz bırakarak istifaya zorlamaktadır.

Sendikamız üyesi depremzede işçilerin de aralarında bulunduğu işçilere yönelik alınan bu karardan dönülmemesi ve baskıların sonlandırılmaması halinde, Conectys’ e gereken cevabın verileceğini buradan duyuruyoruz.

CONECTYS’ DE BASKILARA SON!