MARKET, ECZA DEPOSU VE ÇAĞRI MERKEZİ ÇALIŞANLARINI ALKIŞLIYORUZ

23 Mart 2020, Pazartesi 943 Kişi

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Koronavirüs (Covid-19) salgın riski altında binlerce emekçi hizmet üretmeye devam ediyor. Bu olağanüstü zamanlarda kahramanca mücadele eden sağlık emekçilerini alkışlıyoruz.

Bu olağanüstü zamanların görünmeyen kahramanları da var…

Salgın sebebiyle, sağlık hizmetine erişim ne kadar önemliyse, hayatın tamamen durmaması adına, temel gıda maddelerine erişimimiz için kesintisiz hizmet üreten ve sağlıklarını riske atan MARKET İŞÇİLERİ, sağlık hizmetinin yürütülmesinin önemli ayaklarından olan ilacın tedarik edildiği ECZA DEPOLARINDA çalışan işçiler ve ilacı temin ettiğimiz ECZANE İŞÇİLERİ, bir telefon kadar bize yakın olan ve zor şartlarda taleplerimize yanıt üretmeye çalışan ÇAĞRI MERKEZİ EMEKÇİLERİNİ de ALKIŞLIYORUZ.

Salgın her geçen yayılıp vaka sayısı artarken, tezgahta, depoda, kasalarda, reyonda , telefon başında kendilerinin ve ailelerinin sağlığını riske atarak kahramanca  çalışan işçi sınıfımıza ve ailelerine teşekkür ederiz.

Bu zor ve sancılı süreçte, zorunlu hizmet üretiminden kaynaklı olarak bizler için çalışan tüm emekçilere destek olmayı ve teşekkür etmeyi unutmayalım.