04 Ağustos 2020 / Salı

Güncel

Mustafa AĞUŞ

Genel Başkan

1964 Edirne-İpsala'da dünyaya gelen Ağuş, ilk ve orta öğrenimini Yeni Karpuzlu Kasabası'nda tamamladı. 1981'de Tekirdağ Meslek Lisesi'nden mezun oldu.

1994 yılından 2005 yılına kadar Metro Grosmarketler'de çalışan Ağuş, sendikamızın Metro Grosmarket örgütlenmesi içinde de aktif olarak yer aldı. 2003 yılında İstanbu Şube Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen Ağuş, 2005 yılından itibaren profesyonel yöneticiliğe başlayarak Şube Sekreterliği görevine başladı. 2007, 2011 ve 2015 yıllarında gerçekleştirilen şube genel kurullarında ise Şube Başkanlığı görevine seçildi.

Ağuş, sendikamızın 11-12 Ocak 2020 tarihlerinde gerçekleştirdiği 15. Olağan Genel Kurulu'nda, Genel Başkan seçildi.

Ağuş, evli ve iki çocuk babasıdır.

Celal UYAR

Genel Sekreter

1962 yılında Yozgat Yerköy’de doğdu. İlköğrenimini Sarıyaprak köyünde, ortaöğrenimi Yerköy’de, lise öğrenimini ise Kırşehir/Mucur’da tamamlayan Uyar, 1991’de Ortadoğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji Bölümünden mezun oldu.

Çalışma hayatına 1983’te inşaat işçisi olarak başladı ve değişik işlerde çalıştı. 2000 yılında TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası’nda Sosyal-İş üyesi oldu. 2001 yılında işyeri temsilcisi, 2003-2007 döneminde Ankara Şube Yönetim Kurulu üyeliği ve Saymanlığı yaptı. 2008 yılında yapılan Sendikamız 12. Olağan Genel Kurulunda Genel Denetleme Kurulu Yedek Üyeliğine seçildi.

21 Kasım 2009’da yapılan Ankara Şube Olağanüstü Genel Kurulunda Şube Yönetim Kurulu ve Şube Sekreterliğine seçildi.

19-20 Aralık 2009’da gerçekleştirilen Genel Merkez 8. Olağanüstü Genel Kurulunda ise Genel sekreterliğe seçildi. 7-8 Ocak 2012 tarihlerinde gerçekleştirilen 13. Olağan Genel Kurul'da, 9-10 Ocak 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen 14. Olağan Genel Kurul'da ve 11-12 Ocak 2020 tarihlerinde gerçekleştirdiği 15. Olağan Genel Kurulu'nda, ise yeniden Genel Sekreterliğe seçildi.

Uyar, evli ve iki çocuk babasıdır.

Turgut ÇİVİ

GYK Üyesi

25 Ekim 1964 tarihinde Bartın'ın Amasra İlçesi'nin Şenyurt Köyü'nde dünyaya geldi. İlk ve Orta öğrenimini Çakraz'da bitirdi.

Vatani görevini 1986'da tamamlamasının ardından 1989'da evlenen Çivi, 1994 yılında Metro Grosmarket Güneşli Mağazası'nda göreve başladı. 2 dönem boyunca işyeri sendika baştemsilciliği görevini yürüten Çivi, İstanbul Şubemizin 30.09.2007 tarihinde gerçekleştirdiği 5. Olağan Genel Kurulu'nda şube yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Şubemizin 6. Olağan Genel Kurulu'nda yeniden şube yönetim kuruluna seçilen ve Şube Sekreteri olarak görevini sürdüren Çivi, sendikamız Genel Merkezi'nin 7-8 Ocak 2012'de gerçekleştirdiği 13. Olağan Genel Kurulu'nda Sendikamız Genel Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. Çivi, 9-10 Ocak 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen 14. Olağan Genel Kurul'da ve 11-12 Ocak 2020 tarihlerinde gerçekleştirdiği 15. Olağan Genel Kurulu'nda yeniden Genel Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

Çivi evli ve iki çocuk babası.

Murat BOZBEYOĞLU

Hüseyin KAPLAN

GYK Üyesi

Video Galerimize Göz Atın!

Sendikamız hakkında basında yer alan haberler, gerçekleştirdiğimiz organizasyonlar ile ilgili videoları buradan izleyebilirsiniz.

GÖZAT

BİZE ULAŞIN