METRO GROSMARKETLERDE ÜYE EĞİTİMLERİ

Toplantılara üyelerimizin yoğun katılımı gerçekleşirken, canlı tartışma ve değerlendirmeler yaşandı.

Metro Grosmarketlerde çalışan üyelerimize yönelik olarak, Metro Grosmarket mağazalarında eğitim toplantıları düzenlendi. Yaklaşık iki aya yayılmış şekilde gerçekleştirilen toplantılarda "Kıdem Tazminatı", "Zorunlu Bireysel Emekliklik", "Temel Sendikal Kavramlar" ve "TİS içerik eğitimi" başlıklı sunumlar yapıdı. Toplantılarda soru-yanıt ve sohbet bölümlerine de yer verilirken, canlı tartışmalar ve değerlendirmeler yaşandı.

Sunumlar, sendikamız eğitim uzmanları Hasan Aktaş ve Onur Bakır tarafından gerçekleştirilirken, toplantılara Genel Başkan  Metin Ebetürk, Genel Sekreter Celal Uyar, GYK Üyesi Turgut Çivi, Ankara Şube Başkanı Murat Bozbeyoğlu, İstanbul Şube Başkanı ve GYK Üyesi Mustafa Ağuş, İstanbul Şube Sekreteri Cenk Erden, İzmir Şube Başkanı ve GYK Üyesi Müfit Ereş ve Antalya Şube Başkanı Hüseyin Kaplan katıldı.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ (FACEBOOK SAYFAMIZA GİDER)