SENDİKAMIZ EMEKÇİLERİNE YÖNELİK TAŞERON EĞİTİMİ

Sendikamız yönetici ve uzmanlarına yönelik olarak taşeron şirketlerde toplu sözleşme eğitimi yapıldı.

22 Nisan'da gerçekleştirilen eğitim kapsamında Genel Başkanımız Metin Ebetürk, Eğitim Koordinatörümüz Hasan Aktaş ile sendikamız uzmanları Onur Bakır ve Saadet Ateş çeşitli sunum ve konuşmalar yaptı.

Sendikamız yönetici ve uzmanlarına yönelik olarak, taşeron şirketlerde toplu sözleşme eğitimi gerçekleştirildi. 22 Nisan'da Sendikamız Ankara Şubesi'nde gerçekleştirilen toplantıya, Genel Merkez ve Şube yöneticilerimiz ile ülkenin çeşitli yörelerinde faaliyet gösteren uzmanlarımız katıldı.

Genel Sekreter Celal Uyar tarafından açılan toplantı, Genel Başkan Metin Ebetürk'ün açılış ve selamlama konuşmasıyla devam etti. Ebetürk konuşmasında, sendikamızın taşeron şirketlerde gerçekleştirilen örgütlenme çalışmalarımız başta olmak üzere sendikamızın faaliyetleri hakkında bilgiler vererek çalışmalarda emeği geçen sendikamız yönetici ve emekçilerine teşekkür etti.

Ebetürk'ün konuşmasının ardından sendikamız uzmanları Onur Bakır ve Saadet Ateş, "Taşeron Şirketlerde Toplu İş Sözleşmesi" başlıklı sunum gerçekleştirdi. Uzmanlarımız sunumlarında taşeron şirketlerde sendikal örgütlenme ve toplu iş sözleşmesinin hukuksal zemini, süreçleri, yöntem ve ilkeleri üzerine bilgiler verdi.

Bakır ve Ateş'in sunumundan sonra sendikamız Eğitim Koordinatörü Hasan Aktaş, genel sendikal örgütlenme ilkeleri ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Aktaş'ın sunumunun ardından Genel Başkan Metin Ebetürk söz alarak, sendikamızın sürdürmekte olduğu örgütlenmeler ve örgütlenme projeleri ile ilgili bilgiler verdi.