GÖK GLOBAL İŞÇİLERİ SENDİKAMIZ AİLESİNE KATILDI

Bir süredir örgütlenme çalışmaları sürdüren GÖK GLOBAL işçileri sendikamız ailesine katıldı.

Gök Global'de önümüzdeki süreçte başlayacak toplu sözleşme görüşmeleri için, üyelerimizle birlikte TİS hazırlık toplantısı gerçekleştirildi.

Sendikamızda örgütlenme mücadelesi sürdüren Gök Global işçilerinin çalışmalarını başarıyla sonuçlandırması üzerine sendikamız, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na çoğunluk tespiti için başvuruda bulunmuştu. Bakanlık'tan 26 Ekim 2016 tarihinde gelen, sendikamızın işyerinde gereken çoğunluğu sağladığını gösteren belgeye ise işveren itiraz etmişti. Sendikamız yetkililerinin işverenle görüşmesi sonucunda işveren itirazını geri çekti. 16 Şubat 2017'de görülecek itiraz davasında, işverenin itirazını çekmesiyle yetkimiz kesinleşecek.

Bu gelişmeler üzerine, önümüzdeki süreçte başlayacak toplu iş sözleşmesi görüşmeleri nedeniyle, TİS Hazırlık Toplantısı düzenlendi. Üyelerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantıyı, Sendikamız TİS Daire Başkanı Mustafa Ağuş yürüttü.

Sosyal-İş Sendikası olarak Gök Global işçilerine "Yuvanıza hoşgeldiniz" diyor, toplu iş sözleşmesi sürecinde başarılar diliyoruz.