SOSYAL-İŞ EMEKÇİLERİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ YAPILDI

Sendikamız emekçilerine yönelik olarak düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Ayaş'ta gerçekleştirildi.

27-29 Aralık 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen iş sağlığı ve güvenliği eğitim programının ardından Kadir Akbulut tarafından iletişim eğitimleri de verildi.

Sendikamız emekçilerine yönelik olarak düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi, 27-29 Aralık 2016 tarihleri arasında Ayaş'ta gerçekleştirildi. Düzenlenen eğitim programının ardından Psikolojik Danışman Kadir Akbulut tarafından iletişim eğitimleri de verildi.

Eğitim programı Sendikamız Genel Başkanı Metin Ebetürk'ün açılış konuşmasıyla başladı. Sendikamız emekçilerine çalışmalarından dolayı tebrik ve teşekkür eden Ebetürk, "50 yaşında bir delikanlının, mücadele örgütünün, geçmişteki büyüklerimizden teslim aldığımız bir kurumun devamcılarıyız. Bizden sonrakilere de lekesiz, yıpranmamış bu örgütü devretmek için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Bu yoğun çalışma tempomuzda en büyük destekçimiz ve en çok feyz aldığımız siz değerli çalışanlarımızsınız. Yürüttüğümüz çalışmaların en büyük öğesi, en önemli neferi sizlersiniz" dedi. Sendikamızın almış olduğu örgütlenme ve üyelik kampanyası kararına bağlı olarak yeni atılımlara hazırlandığını kaydeden Ebetürk, bu mücadelede görevlerini özveriyle yapan çalışanlarımıza teşekkür etti.

Ebetürk'ün konuşmasının ardından eğitim programına başlandı. İş Sağlığı ve Güvenliği başlığı altında gerçekleştirilen çeşitili eğitimlerin ardından, Psikolojik Danışman Kadir Akbulut tarafından iletişim eğitimleri verildi. Akbulut tarafından verilen, emekçilerimizin de katılımıyla gerçekleştirilen çeşitili aktivitelerden oluşan eğitimler beğeniyle karşılandı.

Eğitim programı, Genel Başkan Ebetürk'ün kapanış konuşmasıyla 29 Aralık'ta sona erdi.