GAZETEMİZİN YENİ SAYISI YAYIMLANDI

Sendikamız Gazetesi'nin Aralık 2016 tarihli son sayısı yayımlandı.

Gazetemizin yeni sayısı, yenilenen tasarımıyla dikkat çekerken, içeriğinde pek çok haber ve değerlendirme yazıları yer aldı.

Sendikamız Gazetesi'nin Aralık 2016 tarihli son sayısı yayımlandı. Gazetemizin yeni sayısı, yenilenen tasarımıyla göz doldururken, içeriğinde güncel haberlerden örgütlenme haberlerine, eğitim haberlerinden toplu sözleşme haberlerine; uluslararası ilişkiler haberleri ve değerlendirme yazılarına kadar pek çok konu yer aldı.

Özellikle Metro Grosmarketlerde bağıtlanan 6. Dönem Toplu İş Sözleşmesi'nin öne çıktığı gazetede, sendikamızın diğer işyerlerinde imzaladığı pek çok toplu iş sözleşmesi haberi de sayfalarımızdaki yerini aldı.

Hacettepe Üniversitesi'nde yürüttüğümüz örgütlenme çalışmasını ve sendikamızın gerçekleştirdiği kazanımları değerlendiren bir yazının da yer aldığı gazetemizde, sendikamızın gerçekleştirdiği eğitim toplantıları hakkında haberler de bulunuyor. Ayrıca Sendikamız Eğitim Koordinatörü Hasan Aktaş'ın "Eğitimcinin Not Defteri" adlı sayfa, gazetemiz içeriğindeki yeni bölümler arasında.

Gazetemizin son sayısında, yöneticilerimiz tarafından çeşitli işyerlerine yapılan ziyaretler de sayfalarımıza taşındı.

Uluslararası ilişkiler haberleri kapsamında UNI Küresel Sendika Metro İttifak Toplantısı ile PAME'nin 4. Kongresi'nde sendikamızın temsiline ilişkin haberleri okuyabilirsiniz.

Son olarak; Konfederasyonumuz DİSK'in "DİSK: Kiralık İşçilik Anayasa'ya aykırı" ve "DİSK-AR'dan Zorunlu BES Raporu" başlıklı değerlendirme yazılarını da sayfalarımızda bulabilirsiniz.

SENDİKAMIZIN ARALIK 2016 TARİHLİ YENİ SAYISINA ULAŞMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.