ATO'DA 9. DÖNEM TİS İMZALANDI

Sendikamız ile Ankara Tabip Odası arasında 9. Dönem TİS görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı.

Toplu sözleşme, 11 Ekim 2016'da gerçekleştirilen bir törenle imzalandı.

Sendikamız ile Ankara Tabip Odası arasında 9. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı. Toplu sözleşme, 11 Ekim 2016'da gerçekleştirilen bir törenle imzalandı. Törene Sendikamız Genel Merkez ve Ankara Şube yöneticileri, işyeri sendika temsilcilerimiz ve Ankara Tabip Odası yöneticileri katıldı.

Sözleşmeyle kazanılmış haklar korunurken, kimi yeni haklar elde edildi. Sözleşmeyle kıdem tazminatı hesabının, işçinin 31 günlük yevmiyesi üzerinden hesaplanarak yapılması kabul edilerek, önceki dönem toplu sözleşmenin üzerine çıkıldı.

Sözleşmeyle, ücret zamları şu şekilde belirlendi: Birinci altı ay ücret zammı seyyanen net 125,00 TL; ikinci altı ay ücret zammı TÜFE+1; üçüncü altı ay ücret zammı TÜFE+1; dördüncü altı ay ücret zammı TÜFE+1; beşinci altı ay ücret zammı seyyanen net 35,00 TL zam yapıldıktan sonra TÜFE+1; altıncı ay ücret zammı TÜFE+1.

Sosyal hak ve ödeneklerde de iyileştirilmelerin yapıldığı sözleşme, 01.07.2016-30.06.2019 tarihleri arasında yürürlükte kalacak.