METRO 6. DÖNEM TİS GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI!

Sendikamız ile Metro Grosmarket arasında imzalanacak 6. Dönem TİS görüşmeleri başladı.

31 Mart'ta gerçekleştirilen ilk müzakere toplantısına sendikamız heyeti ve işyeri sendika baştemsilcilerimiz ile işveren temsilcileri katıldı.

Sendikamız ile Metro Grosmarket arasında imzalanacak 6. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri başladı. TİS görüşmeleri kapsamında ilk müzakere toplantısı 31 Mart 2016 tarihinde, saat 12.00'da Metro Kozyatağı Mağazası'nda gerçekleştirildi.

Görüşmelere, Sendikamız Genel Başkanı Metin Ebetürk başkanlığında, sendikamız Genel Merkez ve Şube Yöneticileri ile işyeri sendika baştemsilcilerimiz, uzman ve avukatımızdan oluşan sendikamız heyeti katılırken, işveren tarafından ise İnsan Kaynakları Direktörü Esra Daver ile Metro Merkez Yöneticilerinden Orhan Kozan, Murat Ayaydın ve Metro Grosmarket İnsan Kaynakları Yöneticilerinden oluşan heyet katıldı.

Müzakerelere kaldığı yerden devam edilmek üzere, bir sonraki toplantının 20 Nisan 2016 tarihinde, saat 13.00'da Metro Grosmarket Kozyatağı Mağazası'nda gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı.