İZMİR'DE TİS BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI

İZFAŞ ve Grand Plaza'da çalışan üyelerimizle TİS bilgilendirme toplantıları yapıldı. TİS süreçleri ile ilgili olarak üyelerimizin bilgilendirildiği toplantılarda, üyelerimizin görüş ve önerileri de değerlendirildi.

Grand Plaza işyerinde TİS bilgilendirme toplantısı yapıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Grand Plaza’da çalışan üyelerimize yönelik olarak TİS bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 27 Kasım 2015 tarihinde İzmir Tabip Odası toplantı salonunda yapılan toplantıya Sendikamız Genel Sekreteri Celal Uyar, TİS Daire Başkanı Engin Sezgin, İzmir Şube Başkanı Müfit Ereş, İzmir Şube Sekreteri Mesut Biçer ile temsilci ve üyelerimiz katıldı.

Toplantıda üyelerimizle TİS süreçlerine dair görüş alışverişinde bulunulurken, görüşmelerin geldiği aşama da değerlendirildi. İşverenle müzakerelerin devam etmesi kararı çıkan toplantıda, Kent Ekmek fabrikasında devam eden grevle ilgili olarak dayanışma kararı alındı. Üyelerimiz, devam eden grevle dayanışmak için maddi ve manevi katkıda bulunma kararı alarak işyerinde çalışan herkesin bu sürece katmak için ortaklaştı.

İZFAŞ'ta TİS bilgilendirme toplantısı yapıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZFAŞ'ta çalışan üyelerimize yönelik olarak TİS bilgilendirme toplantıları gerçekleştirildi. Toplantılarda TİS görüşmelerinde gelinen aşama konusunda üyelerimiz bilgilendirilirken, üyelerimizden gelen sorular yanıtlandı. Toplantılarda üyelerimiz, TİS süreçleri hakkında görüşlerini de ortaya koydu. 27 Kasım 2015’de yapılan toplantıya Sendikamız Genel Sekreteri Celal Uyar, TİS Daire Başkanı Engin Sezgin, İzmir Şube Başkanı Müfit Ereş, İzmir Şube yöneticimiz Fikret Savaş ile temsilci ve üyelerimiz katıldı.

Müzakerede gelinen olumlu aşama ile ilgili bilgilendirmenin yapıldığı toplantıda, işverenle yapılacak son görüşme öncesi değerlendirmeler yapıldı. Üyelerimizin talepleri doğrultusunda işverenle devam eden görüşmelerde Sendikamızın talepleri büyük oranda kabul edilerek 4 Aralık 2015 tarihinde anlaşma sağlandı.