"HALK İÇİN BÜTÇE" MİTİNGİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

DİSK ve KESK'in düzenlediği "Halk için bütçe, demokratik Türkiye" mitingi coşkuyla gerçekleşti

13 Aralık 2014'te Ankara'da gerçekleştirilen mitingde sendikamız da yerini aldı

İşçi ve emekçiler, DİSK ve KESK tarafından Ankara'da düzenlenen "Halk için bütçe, demokratik Türkiye" mitinginde buluştu. 13 Aralık'ta düzenlenen mitinge DİSK ve KESK'e bağlı sendikaların yanı sıra meslek odaları, siyasi partiler, demokratik kitle örgütleri ve çeşitli kurumlar katılırken, sendikamız üyeleri de mitingdeki yerini aldı.

Saat 9.00'dan itibaren Ankara Garı önünde toplanmaya başlayan işçi ve emekçiler, mitingin yapılacağı Sıhhiye Meydanı'na doğru pankart ve dövizleriyle yürüyüşe geçti. Yürüyüş boyunca "Kaç-ak saray'a değil, emekçiye bütçe", "Saraylar değil, ekmeğimiz büyüsün", "Asgari ücret 1800 net" gibi sloganlarla taleplerini dile getiren işçi ve emekçilerin Sıhhiye Meydanı'na toplanmasıyla konuşmalara geçildi.

Sendikamız üyeleri de mitingdeki yerini pankartlarıyla aldılar. Türkiye'nin çeşitli şubelerindeki İSKOOP işyeri sendika temsilcilerimizin ağırlıkta olduğu sendikamız kortejinde çeşitli işyerlerinden üyelerimiz de yer aldı.