METRO MAĞAZALARINDA EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

Sendikamızın Metro Mağazalarında çalışan üyelerimize yönelik olarak gerçekleştirdiği eğitim seminerleri sürüyor

Ankara Şubemize bağlı olan 8 mağazada da eğitim toplantıları gerçekleştirildi

Sendikamızın Metro Mağazalarında çalışan üyelerimize yönelik olarak gerçekleştirdiği eğitim çalışmaları kapsamında, Ankara Şubemize bağlı 8 mağazada da eğitim seminerleri verildi. Mamak, Eskişehir, Kayseri, Adana, Diyarbakır, Konya, Mersin ve Gaziantep Mağazalarında gerçekleştirilen eğitim seminerlerine toplam 207 üyemiz katıldı.

Eğitim toplantılarında sendikal haklar, sendikamız, Türkiye'de ve ticaret sektöründe sendikalaşmanın durumu gibi konular hakkında sunumlar yapıldı. Sunumların ardından sendikamız ile Metro Grosmarket arasında bağıtlı olan toplu iş sözleşmesinde yer alan haklar, sektördeki diğer iş yerleri ile karşılaştırılmalı olarak değerlendirildi. Toplu iş sözleşmesinin uygulanmasına ilişkin bilgilerin de verildiği eğitimlerde, üyelerimizden gelen çeşitli sorular da yanıtlandı.

Eğitim toplantılarına Sendikamız Genel Sekreteri Celal Uyar, GYK Üyesi Turgut Çivi, GYK Üyesi Hüseyin Kaşif, GYK Üyesi Engin Sezgin, Ankara Şube Başkanı Murat Bozbeyoğlu ve Ankara Şube Sekreteri Sabit Akkuş katıldı.

Kurban Bayramı'ndan sonra Ankara Şubemize bağlı Metro Samsun Mağazası ile İzmir ve Antalya Şubelerimize bağlı mağazalarda eğitimler devam edecek.