26 Ekim 2020 / Pazartesi

Güncel

DİSK Yönetim Kurulu Üyesi, Sendikamız Genel Başkanı Mustafa Ağuş ve İstanbul Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Gebze Dilovası’ndaki Özer Elektrik‘te  sendikalaşma haklarını kullandıkları için işten atılan Birleşik Metal-İş Sendikası’na üye direnişçi  işçilere 28.09.2020 tarihinde bir dayanışma ziyareti gerçekleştirdi.

Genel Başkanımız Mustafa Ağuş ve sendika heyetimizi direniş alanında DİSK Genel Sekreteri ve Birleşik Metal-İş Sendikası Genel Başkanı Adnan Serdaroğlu, Genel Yönetim Kurulu Üyesi Hami Baltacı ve Gebze 2 Nolu Şube Yöneticileri karşıladı.

Anayasal haklarını kullandıkları için işten atılan ve 63 gündür fabrika kapısında direnen işçilere ve kardeş sendikamız Birleşik Metal-İş Sendikasına, sendikamız adına destek ve dayanışmamız iletilirken, mücadele süreçlerinde yanlarında olduğumuz ifade edildi.

Video Galerimize Göz Atın!

Sendikamız hakkında basında yer alan haberler, gerçekleştirdiğimiz organizasyonlar ile ilgili videoları buradan izleyebilirsiniz.

GÖZAT

BİZE ULAŞIN