09 Nisan 2020 / Perşembe

Güncel

14-15-16 Şubat 2020’de yapılacak olan DiSK Genel Kurulu öncesinde Genel Başkanımız Mustafa Ağuş Evrensel Gazetesi’ne Sendikamızın görüşlerini paylaştı; “Tüm sendikaların ortak görüşüydü, biz de güçlü bir DİSK olması açısından her türlü katkıyı sunacağımızı bildirdik.

Geçtiğimiz dönem DİSK’in işçi sınıfın ihtiyaçlarına eksiksiz bir şekilde yanıt verdi demek doğru olmaz. Gelecek dönem açısından güçlü DİSK ve bu nedenle tek liste talebi buradan kaynaklanıyor. Geçtiğimiz dönem yapamadığımız ya da eksik bırakılan noktalar dolayısıyla güçlü bir DİSK vurgusu yapıyoruz. Hiç bir ayrım yapmadan tüm sendikaların DİSK içinde yer almasını istiyoruz. Mesela Birleşik Metal-İş her şeyiyle DİSK içinde yer almalı, bir tane sendikamız dışarıda kalmamalı, böyle bir şeyi başarabilirsek bu çok iyi olacak. Kamuoyunun ve işçilerin beklentisi bu yönde. Özellikle toplu iş sözleşmesi yapan, baraj sorunu olmayan sendikalar görevden kaçmamalı. Kimsenin ben bu dönem olmayayım deme lüksü yok, aksi halde bu zor günleri aşamayız.”

Video Galerimize Göz Atın!

Sendikamız hakkında basında yer alan haberler, gerçekleştirdiğimiz organizasyonlar ile ilgili videoları buradan izleyebilirsiniz.

GÖZAT

BİZE ULAŞIN