09 Nisan 2020 / Perşembe

Güncel

Sağlık  ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası ile Sendikamız arasında devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı.

06.02.2020 tarihinde SES Genel Merkezinde düzenlenen imza törenine, sendikamız adına Genel Başkan Mustafa Ağuş, Toplu İş Sözleşmesi Daire Başkanı Murat Bozbeyoğlu, Ankara Şube Sekreteri Sabit Akkuş ve İşyeri Sendika Temsilcimiz İsa Soytekin katılırken, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası adına, Eş Genel Başkan Gönül Erden, Genel Sekreter Pınar İçel ve SES İşveren Vekili Öztürk Türkdoğan’ın katılımı ile 4. Dönem Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

Üyelerimize ekonomik ve demokratik alanda haklar sağlanan 4. Dönem Toplu İş Sözleşmesi,  01.01.2020- 31.12.2021 tarihleri arasında yürürlükte olacaktır. Toplu iş sözleşmemiz Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikasına, üyelerimize ve örgütümüze hayırlı olmasını dileriz.

Video Galerimize Göz Atın!

Sendikamız hakkında basında yer alan haberler, gerçekleştirdiğimiz organizasyonlar ile ilgili videoları buradan izleyebilirsiniz.

GÖZAT

BİZE ULAŞIN