23 Eylül 2019 / Pazartesi

Güncel

İSKOOP TEMSİLCİLERİMİZİN EĞİTİMİ TAMAMLANDI!

İSKOOP İşyeri Sendika Temsilcilerinin 2019 yılı 3 Günlük Eğitimleri Ankara/Haymana’da tamamlandı.

Eğitimin açılış konuşmasını yapan Genel Başkan Metin Ebetürk; “Sendikamızın faaliyetleri hakkında bilgi verdikten sonra, temsilciliğin sendika mücadele çarkının önemli bir dişlisi olduğunu belirterek, birinin kırılması çalışmaların durması anlamına gelir. Bu nedenle yalnız olmayacağız, birbirimize sahip çıkacağız, bir ve bütün olacağız, dedi.

Üst örgütümüz UNI’den davet alarak Koordinatör olarak görev yapmak üzere İsviçre’ye gidecek olan Eğitim Uzmanımız Onur Bakır da son seminerini yaparak, Sosyal-İş’e veda etti. Bakır; “-Sosyal-İş okulunda çok şey öğrendim” dedi.

3 günlük eğitimde, Sendikal Eğitim,  Çalışma Hayatının Güncel Sorunları, Temsilciliğin Görev Yetki  ve Sorumlulukları, Toplu İş Sözleşme İçeriği, çeşitli teknikler uygulanarak, Hasan Aktaş ve Onur Bakır tarafından ele alındı.

Eğitimin kapanış konuşmasını yapan Genel Sekreter Celal Uyar, işçi sınıfımızın mücadele tarihinde unutturulan emekçi önderleri, emeğin zaferleri ve direnişlerine dair anımsatmalar yaparak, örgütlü ve sınıf bilinçli sendikal mücadelenin önemine vurgu yaptı.

Kapanış törenine, Genel Yönetim Kurulu Üyeleri Turgut Çivi ve Mustafa Ağuş, Ankara Şube Başkanı Murat Bozbeyoğlu, İstanbul Şube Sekreteri Cenk Erden, Sendikamız Örgütlenme Uzmanı Emin Çırakoğlu ve tesislerde bulunan emekli Maden-İş üyesi Uzel işçisi Halil Güneş de katıldılar.

Temsilcilerimiz, Aydın’da 1 yıldır hak, onur ve sendikaları için direnen, Aydın İmar A.Ş. emekçilerine selam ve dayanışma mesajları yolladılar.

3 günlük eğitim coşku içinde sona erdi.

Video Galerimize Göz Atın!

Sendikamız hakkında basında yer alan haberler, gerçekleştirdiğimiz organizasyonlar ile ilgili videoları buradan izleyebilirsiniz.

GÖZAT

BİZE ULAŞIN