23 Eylül 2019 / Pazartesi

Güncel

METRO İŞYERİ SENDİKA TEMSİLCİLERİMİZİN EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ!

Metro Grosmarket İşyeri Sendika Temsilcilerimize yönelik olarak düzenlenen eğitim, Ankara/Haymana’da 2 grup halinde gerçekleştirildi.

Genel Başkanımız Metin Ebetürk ve Genel Sekreterimiz Celal Uyar’ın açılış ve kapanış konuşmalarını yaptıkları eğitimde, Sendikamız Eğitim Koordinatörü Hasan Aktaş’ın, Sendikal Eğitimin Gereği ve Önemi, Temsilcilerin Görev Yetki ve Sorumlulukları (atölye çalışmalarıyla), Kıdem Tazminatı ve Zorunlu BES Tartışmaları; Sendikamız Uzmanı Onur Bakır’ın ise, Toplu İş Sözleşmesi İçerik Eğitimi, Emeklilik, Emekli Aylıkları ve EYT Sorunu başlıklı sunumları yapıldı.

Sendikamız Genel Yönetim Kurulu Üyelerinin, Şube Başkan ve Şube Sekreterlerinin hazır bulunduğu eğitim, yaklaşık 100 İşyeri Sendika Temsilcilerimizin katılımıyla tamamlandı.

Her iki grup’da da eğitimlerin kapanışı; Aydın’da hakları ve Sendikaları için direnen Efeler’e destek ve dayanışma mesajları ile son buldu.

Video Galerimize Göz Atın!

Sendikamız hakkında basında yer alan haberler, gerçekleştirdiğimiz organizasyonlar ile ilgili videoları buradan izleyebilirsiniz.

GÖZAT

BİZE ULAŞIN