24 Ağustos 2019 / Cumartesi

Güncel

Lufthansa İşyerinde Sendikal Eğitimler Başladı!

15-16 Mayıs 2019 tarihinde, Sendikamızın Toplu İş Sözleşmesi imzaladığı Lufthansa İşyerinin İstanbul ofislerinde çalışan üyelerimize yönelik 4 grup halinde planlanan bir eğitim çalışması gerçekleştirilmiştir.

Sendikamız Eğitim Koordinatörü Hasan Aktaş tarafından yürütülen eğitimde "Temel Sendikal Kavramlar" ele alınırken; Üyelerimizin sendikal çalışmalara yönelik soru, görüş ve önerilerine de yer verilen çalışmanın ikinci bölümü ise, İstanbul Şube Başkanımız Mustafa Aguş, Şube Sekreterimiz Cenk Erden ve İşyeri Sendika Baştemsilcisi Cahit Balcı tarafından gerçekleştirildi.

Üyelerimiz ağırlıkla daha sık ziyaretler ve eğitim çalışmalarının devam etmesi ihtiyacını dile getirmişlerdir.
Lufthansa İzmir ve kuruluş hazırlıkları devam eden Antalya birimlerinde de eğitim çalışmasının gerçekleştirileceği takvimin belirlenmesi amacıyla
görüşmeler sürmektedir.

Video Galerimize Göz Atın!

Sendikamız hakkında basında yer alan haberler, gerçekleştirdiğimiz organizasyonlar ile ilgili videoları buradan izleyebilirsiniz.

GÖZAT

BİZE ULAŞIN