23 Eylül 2019 / Pazartesi

Güncel

SENDİKAMIZ, İSKOOP MERKEZ VE ŞUBELERİNDE ÜYELERİMİZİ ZİYARET EDİYOR!

İstanbul Eczacılar Kooperatifi ( İskoop) ile Sendikamız arasında toplu iş sözleşmesi görüşmeleri devam ederken; Genel Sekreterimiz Celal Uyar ile Sendikamız uzmanları Emin Çırakoğlu ve Cemal Bilgin ile birlikte; Şubat ayının ilk 2 haftasında;

İskoop Merkez Ofis, Yenibosna, Avcılar, Beylikdüzü, Boğaziçi, Çapa, Gaziosmanpaşa, Seyrantepe, Kadıköy, Ümraniye, Sancaktepe, Marmara, Tuzla, Edirne, Çorlu ve Zonguldak Şubelerinde çalışan üyelerimiz ziyaret ederek; devam etmekte olan toplu iş sözleşmesi hakkında bilgi verilirken, üyelerimiz ile emekçilere açısından ülkede ve dünyada yaşanan sorunlar hakkında görüş alışverişi gerçekleştirilmektedir.

Üyelerimiz, ziyaretlerin sıklıkla devam etmesi gerektiğini belirtirken, Genel Sekreterimiz de; “ üyelerimiz; söyleşilerde çok değerli görüş, öneri ve eleştirileri ile mücadelemize yol göstermektedirler.  Ziyaretlerimiz sürecektir.” dedi.

Video Galerimize Göz Atın!

Sendikamız hakkında basında yer alan haberler, gerçekleştirdiğimiz organizasyonlar ile ilgili videoları buradan izleyebilirsiniz.

GÖZAT

BİZE ULAŞIN