İSKOOPLARDA ÜYE EĞİTİMLERİ

İSKOOP ve Şubelerinde çalışan üyelerimize yönelik olarak İSKOOP Üye Eğitimi toplantıları gerçekleştirildi.

Toplantılarda çeşitli başlıklar altında sunumlar gerçekleştirildi, üyelerimizden gelen sorular yanıtlanarak değerlendirmelerde bulunuldu.

İSKOOP ve Şubelerinde çalışan üyelerimize yönelik olarak İSKOOP üye eğitimleri gerçekleştirildi. Yaklaşık 1 aylık süreye yayılan eğitimlerde "Kıdem Tazminatı, "Zorunlu Bireysel Emeklilik", "Temel Sendikal Kavramlar" ve TİS içerik eğitimi" başlıklı sunumlar gerçekleştirildi. Sunumların ardından soru cevap bölümünde üyelerimizden gelen sorular yanıtlandı, değerlendirmelerde bulunuldu.

Sendikamız eğitim uzmanları Hasan Aktaş ve Onur Bakır tarafından verilen gerçekleştirilen sunum ve eğitim toplantılarına Genel Başkan Metin Ebetürk, Genel Sekreter Celal Uyar, GYK Üyesi Turgut Çivi, İstanbul Şube Başkanı ve GYK Üyesi Mustafa Ağuş, İstanbul Şube Sekreteri Cenk Erden, Ankara Şube Başkanı Murat Bozbeyoğlu ve Uzman Emin Çırakoğlu katıldı.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ (FACEBOOK SAYFAMIZA GİDER)